Onmiddellijk hulp nodig voor waterproblemen in uw huis? De spoedloodgieter uit Barendrecht staat altijd voor u klaar. Grote wateroverlast of een verstopping lossen wij snel en op elk moment voor u op.

Loodgieter voor spoedklussen

Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00 inzetbaar voor acute problemen. Wanneer er onverwachte waterschade ontstaat of u ineens een grote lekkage hebt, dan kunt u altijd bij ons terecht. Soms blijkt dat de vraag telefonisch al op te lossen is maar anders zal één van onze loodgieters zo snel mogelijk bij u op de stoep staan. Na het stellen van een aantal vragen en een duidelijke inventarisatie van het probleem wordt de loodgieter naar u toe gestuurd.

Snelle hulp

De spoedloodgieter is 7 dagen per week beschikbaar om uw problemen op te lossen.Een telefoontje en de loodgieter komt er aan. Door een lange ervaring zullen de meeste klussen snel op te lossen zijn. Zowel de CV, het sanitair, maar ook rioolproblemen vallen onder het terrein van de spoedloodgieter. Ook verstoppingen of leidingbreuken kan de vakman voor u verhelpen. Nieuwe installatie of reparatie zal zo snel mogelijk gebeuren terwijl de prijs/kwaliteit verhouding er niet onder lijdt.

Vakmannen

Wij zijn echte professionals. We hebben al veel gezien en kunnen de acute problemen dus goed aan. Onderhoud of reparatie, maar ook installatie van volledig nieuw sanitair of CV is geen enkel probleem. U krijgt dus de beste hulp of het nu drie uur ’s middags of ’s nacht is. Met de spoedloodgieter wordt uw watercrisis snel opgelost.

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

  • CV ketelwerkzaamheden
  • Lekkages en rioleringsproblemen
  • Gericht op kwaliteit
  • Snel ter plekke