Heeft u plots te maken met een lage waterdruk? Of ziet u een grote vochtplek op uw muur of plafond? Dan kan dit duiden op een lekkage. Lang niet iedereen in Barendrecht beseft echter dat dit tekenen kunnen zijn van een lekkage. In negen van de tien gevallen wordt er dan ook niets aan gedaan. Niet verstandig, want het probleem wordt zo alleen maar groter. Bij een lekkage in Barendrecht doet u er dan ook goed aan onze loodgieter in te schakelen.

Zelf een lekkage verhelpen

Er zijn genoeg mensen die een lekkage niet al te serieus nemen. Dit is zeker het geval wanneer er slechts een klein beetje water uit een leiding druppelt. Ook bij een dergelijke lekkage in Barendrecht moet u direct in actie komen. Besluit u niets te doen? Dan kan er op den duur grote schade ontstaan. Wij raden u ten zeerste af om zelf aan het lek te gaan klussen. Zo wordt er bijvoorbeeld iets om de leiding gewikkeld om het lekken te stoppen. Dit is slechts een tijdelijke oplossing. Wilt u definitief verlost worden van een lekkage? Laat het lek dan dichten door onze professionele loodgieters.

Wij helpen bij verschillende soorten lekkages

Veel mensen denken dat onze loodgieter enkel ingeschakeld kan worden bij een lekkage aan een waterleiding. Dit is echter niet het geval. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn bij elke denkbare lekkage in Barendrecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een lek aan uw afvoer dichten. Ook bij een gaslekkage bent u bij ons echter aan het juiste adres. Stroomt het water via uw dak naar binnen? Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Onze loodgieter is namelijk ook gespecialiseerd in het dichten van een daklekkage in Barendrecht.

Wij helpen bijvoorbeeld bij de volgende lekkages

 • Leidingslekkages
 • Gas lekkage
 • Daklekkage

Met spoed een lekkage in Barendrecht verhelpen

Een lekkage kan behoorlijk wat schade aanrichten. Daarom is het ook verstandig direct een beroep te doen op onze loodgieter. Op deze manier kunt u de schade namelijk nog redelijk binnen de perken houden. Onze loodgieter is echter 5 dagen per week beschikbaar van 9:00 tot 17:00. Bij een lekkage in Barendrecht kunt u dus direct contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk naar u toe om het lek te dichten. Zo bent u dus snel verlost van een lekkage!

Leidinglekkage

Vaak ontdekt u leidingslekkage door vochtplekken op de muren. Vaak gaan de koppelstukken lekken. Dit doordat het rubbertje die het af dicht gaat slijten. Ook kan de leiding zelf gaan lekken door slijtage. Wij hebben jaren van ervaring en kunnen dit vakkundig vervangen.

Daklekkage

Wanneer u dak lekt is dit enorm vervelend. Om schade te kunnen voorkomen is het belangrijk dat dit snel opgelost wordt. Neem daarom snel contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen bij het verhelpen hiervan!

Gasleiding Lekkage

Een lekkage in de gasleiding kan nare gevolgen hebben. Het is daarom ook van levensbelang dat u al bij het kleinste vermoeden van een gaslek maatregelen treft. Last van een lekkage in de gasleiding in Barendrecht? Volg dan onderstaand stappenplan en neem direct contact met ons op.

GEVAARLIJKE GEVOLGEN

Aardgas is van nature kleurloos en geurloos. Maar omdat het gas heel gevaarlijk kan zijn als het door uw huis zwerft, heeft men er een geurstof aan toegevoegd. Door de herkenbare geur kunt u een gaslek sneller herkennen. Dat is heel belangrijk, want gas is zeer licht ontvlambaar. Dat wil zeggen dat het gas snel vlam vat en het kan voor steekvlammen en  brand zorgen. In het ergste geval kan het zelfs tot explosies leiden. Bovendien is het inademen van een grote hoeveelheid gas heel slecht voor de gezondheid.

Neem voorzorgsmaatregelen

Wanneer u vermoed dat uw thuis te maken hebt met een gaslek, dient u de volgende maatregelen te treffen;

 • Wees voorzichtig met vuur

Een klein vonkje kan al een hoop schade aanrichten.

 • Wees voorzichtig met elektriciteit

Van elektrische apparaten, maar ook van elektrisch geladen apparaten zoals tablets en smartphones, kunnen vonken afkomen. Blijf dus van lichtknoppen en telefoons af.

 • Goed ventileren

Door alle ramen, deuren en ventilatieschachten open te zetten kan het gas ontsnappen.

 • Afsluiten van de hoofdtoevoer

Door de hoofdgaskraan af te sluiten voorkomt u dat er nieuw gas de woning binnen sijpelt.

 • Loop naar buiten

Buiten kunt u veilig uw mobiele telefoon gebruiken om hulp in te schakelen.

Neem vervolgens contact op met één van onze medewerkers die het lek zo spoedig mogelijk voor u kan opsporen en verhelpen. Uiteraard raden wij bij acuut gevaar aan om eerst 112 te bellen.

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

 • CV ketelwerkzaamheden
 • Lekkages en rioleringsproblemen
 • Gericht op kwaliteit
 • Snel ter plekke