Over ons

Oomen Totaalbouw is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Barendrecht. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom onderhoud, cv-ketel, gasleidingen aanleggen en dakbedekking . Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt uw probleem snel en vakkundig verholpen. Wij gaan pas naar huis toe als u tevreden bent. Een goede service is voor ons heel belangrijk dus hiervoor kunt u altijd bij ons terecht.

Spoedservice

Naast onze gewone service hebben wij ook een spoedservice. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan. De spoedservice komt dan zo snel mogelijk naar uw locatie en lost het probleem op. Wij willen namelijk voorkomen dat u lang met een probleem zit waar u last van heeft.

Kwaliteit boven kwantiteit

Doordat wij ervaren professionals in dienst hebben leveren wij alleen kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt opgelost wordt. Wij weten hoe belangrijk het is om elke dag kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons boven kwantiteit! Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en wij kijken met u verder voor een oplossing.

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

  • CV ketelwerkzaamheden
  • Lekkages
  • Gericht op kwaliteit
  • Snel ter plekke