Wilt u een nieuwe cv installeren of vervangen? Een centraal verwarmingssysteem is iets dat de meeste huishoudens tegenwoordig wel hebben. Toch kan het zijn dat u deze nog niet heeft, of misschien wilt u wel uw verwarming vervangen voor verschillende redenen. Dit is allemaal mogelijk, en wij helpen u hier graag mee!

Waar moet u aan denken?

Bij een verwarming installeren komen verschillende factoren kijken. Ook zijn er meerdere centrale verwarmingen waar u uit kan kiezen. Misschien wilt u wel een duurzamere verwarming, of u heeft een nieuw huis waar een volledig systeem aangelegd moet worden zodat u energiezuiniger kunt wonen. Oomen Loodgieters heeft al jarenlang ervaring in het vak. Wij geven u advies vanuit ons professionele oogpunt, zodat de perfecte verwarming gekozen kan worden voor uw huis. Er is namelijk voor elk huishouden en type huis een andere verwarming die er bij past. Ook is het belangrijk om de huidige situatie van uw cv-ketel en verwarming in acht te nemen. Wilt u compleet nieuwe leidingen, of bent u enkel van plan om de centrale verwarming te vervangen? Door middel van deze vragen komen wij er achter wat de klus inhoudt, en kunnen we u zo goed mogelijk adviseren! Wederom kan u ook bij ons terecht voor cv-ketel onderhoud.centrale verwarming installeren

Cv installeren is geen makkelijke klus

Een nieuwe cv installeren of vervangen is zeker niet niks, en er zijn veel aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. Daarom is het verstandig om een ervaren loodgieter in te huren, zodat de installatie zo professioneel en soepel mogelijk verloopt. Bij ons kan u er zeker van zijn dat u alleen met professionele vakmannen terecht komt, met jaren ervaring. Wij streven naar kwaliteit, en dit is terug te zien in onze installatie. Neem zo snel mogelijk contact op met uw loodgieter in Barendrecht, en maak een afspraak zodat wij zo snel mogelijk uw verwarming kunnen installeren!

Vernieuwen van uw CV ketel

Oude CV ketels staan nou niet bekend om hun zuinigheid. Gelukkig voor u staan nieuwe CV ketels dat wel. Door de nieuwste technieken zijn de CV ketels in de loop der tijd steeds zuiniger geworden en daarmee kunt u uw voordeel doen. Zo kunt u een rendement van tot wel 100% behalen. De gemiddelde nieuwe CV-ketel levert u tot 20% aan besparing op uw huidige stookkosten toe. Zo kunt een deel van uw geïnvesteerde geld weer terugverdienen.

Meerdere soorten CV-ketels

De drie meest bekende soorten CV-ketels zijn de VR-, de HR en de HRe-ketel. Deze afkortingen staan voor verbeterd rendement, hoog rendement en hoog rendement elektriciteit. Behalve de prijs is het dus een kwestie van verschillend rendement. De VR-ketel iets minder zuinig en heeft ook een iets lagere prijs. De HR-ketel zit daar qua prijs net boven met een beter rendement. Als laatste heeft HRe een soortgelijk rendement als de HR. De HRe is specifiek bedoeld voor grootgebruikers of slecht geïsoleerde panden en heeft een fiks prijskaartje. Deze ketel levert echter ook elektriciteit. U kunt hier ook subsidie voor aanvragen.  Onze geschoolde monteurs geven u graag de nodige uitleg.

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

  • CV ketelwerkzaamheden
  • Lekkages en rioleringsproblemen
  • Gericht op kwaliteit
  • Snel ter plekke