Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Heeft u na het zien van de vragen nog een onbeantwoorde vraag? U kunt ons altijd bellen via: 0180-783563.

Wat doet een loodgieter?

De loodgieters van van Beers Installatietechniek zijn gespecialiseerd in de installatietechniek. Veel voorkomende klussen hebben te maken met de installatie van bijvoorbeeld sanitair, waterleidingen, verwarmingsinstallaties en soms ook riolering. Ook de cv-ketel valt onder de expertise van loodgieters. Loodgieters hebben de naam te danken aan vroeger. Toen moesten zij lood gieten en waren de pijpen van lood. Tegenwoordig zijn er veel modernere installatietechnieken. De meeste loodgieters hebben verstand van zowel de oudere als nieuwere installaties. Behalve installeren kunnen loodgieters ook onderhouden en repareren. Heeft u nog vragen over wat wij doen? U kunt ons altijd bellen via 0180-783563.

Wat kost een loodgieter?

De kosten die u moet maken bij het inschakelen van een loodgieter zijn erg afhankelijk van de situatie. Zo is een langdurende klus bijvoorbeeld duurder dan een klusje dat zo klaar is. Ook de aard van het probleem speelt mee in het berekenen van de prijs. Verder worden er voorrijkosten berekend. Deze kosten hebben te maken met het aantal kilometers dat de loodgieter moet reizen om op bestemming te komen.

Wat moet ik doen bij een lekkage?

Als u een lekkage heeft ontdekt, kunt u het beste de schade beperken. Dit kan door de hoofdkraan dicht te draaien en het water dus te stoppen. Maak daarna foto’s van de schade voor de verzekering. Hierna kunt u proberen de oorzaak te achterhalen. Bel tenslotte een loodgieter. Loodgieters zijn gespecialiseerd in dit soort situaties en zullen de lekkage voor u kunnen oplossen. Ook kunnen zij helpen de oorzaak te achterhalen.

Wat voor cv-ketel kan ik het beste kiezen?

Het vermogen dat uw cv-ketel moet hebben, is afhankelijk van de grootte van de ruimte die de ketel moet gaan verwarmen. Een klein appartement vraagt om een cv-ketel met minder vermogen dan een groot huis. In een kleine woning kan 18 kW al voldoende zijn. Een eengezinswoning heeft een gemiddeld genomen een cv-ketel van 24 kW nodig. Verder kan er vergeleken worden op bijvoorbeeld de website van de consumentenbond.

In welk gebied werken jullie?

Wij werken in en rondom omgeving Barendrecht. Wij zijn een Rotterdams loodgietersbedrijf, dus wij zijn voornamelijk actief in de stad Rotterdam. Maar ook als u loodgietersproblemen heeft in Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen, Krimpen aan den IJssel of Naaldwijk kunnen wij u helpen. Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen? U kunt ons altijd bellen via: 0180-783563.

Hoe kan ik in contact met jullie komen?

Wij zijn bereikbaar via: 0180-783563. Wij staan altijd voor u klaar. En zijn ma t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 12:00 tot 16:00 inzetbaar voor acute problemen.

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

  • CV ketelwerkzaamheden
  • Lekkages en rioleringsproblemen
  • Gericht op kwaliteit
  • Snel ter plekke