Zinkwerk wordt al jaren gebruikt om daken af te dichten en hemelwater af te voeren. Voor uw zinkwerk is vakmanschap vereist. Als het zinkwerk vakkundig wordt uitgevoerd, dan heeft u er bijna geen onderhoud aan. Dit omdat lood en zink erom bekend staat dat het erg duurzaam is en jarenlang mee kan. Is uw zinkwerk aan een vervanging toe? Of wilt u nieuw lood en zinkwerk plaatsen op uw dak? Zoek dan niet verder. Onze loodgieters zijn u graag van dienst.

Installatie zinkwerk

Schakel bij het installeren van zinkwerk altijd een vakman in. Het zinkwerk wordt namelijk altijd op maat gemaakt voor uw dak. Onze loodgieters bekijken eerst de mogelijkheden en adviseren u. Dan kunnen zij voor u een offerte opmaken. Door de jarenlange ervaring van onze loodgieters rondom dakbedekking kunnen onze loodgieters u altijd een goed advies geven over uw zinkwerk. Zinkwerk is geschikt voor platte daken en hellende daken. Meer weten over het plaatsen van lood en zink? Of wilt u een afspraak maken? Bel 0180-783563 om contact met ons op te nemen.

24/7 spoed service voor zinkwerk plaatsen

Naast het onderhouden en plaatsen van lood- en zinkwerk, kunt u bij spoedgevallen ook 24/7 op onze loodgieters rekenen. Stormschade? Hebt u al een tijdje last van een daklekkage? Is uw dakgoot onbetrouwbaar? Neem direct contact met ons op en voorkom zo schade. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

zinkwerk

Deskundige en ervaren loodgieters

Onze loodgieters hebben dagelijks te maken met lood en zinkwerk. Met deze ervaring staan zij garant voor professioneel werk. Hieronder ziet u de taken waar onze vakmensen dagelijks mee te maken hebben:

  • Lekkage zinken goot
  • Lood- en zinkwerk repareren
  • Zinkwerk vervangen
  • Dakgoot repareren of vervangen

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare loodgieter? Voor het repareren, plaatsen of vervangen van uw zinkwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Bij loodgieter Barendrecht bent u altijd verzekerd van absoluut vakmanschap en de beste materialen. Ook kunt u altijd rekenen op een klantvriendelijke service. Wij staan voor u klaar!

Loodgieter Barendrecht

Erkend loodgietersbedrijf

Waarom kiest u voor ons

  • CV ketelwerkzaamheden
  • Lekkages en rioleringsproblemen
  • Gericht op kwaliteit
  • Snel ter plekke